Boek nu bij ons de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam voor onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!
Top

Wie is de Rat Amsterdam

€ 21

p.p. incl. BTW

Wie is de mol? Nee wie is de rat! Tijdens dit spel speelt u hilarische mollenspelen. Wie speelt er een dubbelrol tijdens dit uitje in Amsterdam? Wie ruikt er het snelst onraad? Super leuk teambuilding spel in hartje Amsterdam!

DSCN0075-001
Al vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW
Boek vanaf  8 personen
consumptie, spelbegeleiding, materialen, prijs voor de winnaars, boek op uw gewenste dag en tijdstip!
Ook zonder consumptie mogelijk, vraag naar grote groepen korting!
 Meer informatie over dit wie is de mol Amsterdam spel

Bent u op zoek naar een verrassend uitje in Amsterdam, waarbij niet alleen de lachspieren, maar ook de grijze massa en uw gevoel voor intuïtie geprikkeld worden? Wilt u uw gezelschap een buitenactiviteit bieden waar gegarandeerd over nagepraat wordt? U hoeft niet verder te zoeken, wij hebben het passende recept voor u; Wie is de Rat Amsterdam!

Kijk vooral rond, maar vergeet uw zintuigen vooral op uw eigen teamleden te richten. Ten minste; als u dit ingenieus opgezette spel wilt winnen. Na een korte speluitleg gaat u in teamverband op pad met een aantal creatieve, sportieve en vooral komische opdrachten waarbij hechte samenwerking geboden is.. Maar… In elk team zit een mol!

Onder uw huid kruipt langzaam een gevoel dat u wordt tegengewerkt. Ieder teamlid wordt ineens met andere ogen bekeken; uw leukste vrienden of collega’s blijken ineens een tweede gezicht te hebben. Aan u de taak de rat aan te wijzen terwijl deze zijn of haar stinkende best doet jullie score ongemerkt te saboteren. Spannend tot aan de ontknoping! Het winnende team keert met de eeuwige eer en een toepasselijke prijs huiswaarts…

Het Wie is de Rat Uitje in Amsterdam is uitermate geschikt als sportieve en spraakmakende invulling voor uw bedrijfsevent, familie- of vriendenuitje of vrijgezellenfeest! Een echt Wie is de Mol uitje in Amsterdam!

 Tijdsduur, minimale aantal personen & bekijk meer leuke uitjes in deze categorie(ën)
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje