Boek nu bij ons de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam voor onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!
Top

Ik Hou van Holland Dinerspel

€ 55

p.p. incl. BTW

Het meest gezellige diner in Nederland: Het Ik Hou van Holland dinerspel quiz diner! Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens dit bekende groepsdiner in Amsterdam. Inclusief diner en quizmaster!

thumb
Al vanaf € 55,00 p.p. incl. BTW
Boek vanaf  8 personen
Inclusief: compleet 3 gangen diner, Ik  hou van Holland Quizmaster(s), holland decoratie, voor elke deelnemer een Ik hou van Holland kroontje, verschillende originele rondes
Ook op eigen locatie te boeken, vraag naar grote groepen korting!
 Meer informatie over deze Ik hou van Holland Quiz in Amsterdam

De meest gezellige Ik Hou Holland quiz van dit moment! Welkom bij ons Ik Hou van Holland dinerspel in Amsterdam; een oer Hollandse dinershow vol spelletjes bekend van TV!

Bent u ook zo gek op Holland? Tijdens ons Ik Hou van Holland Dinerspel  zorgen onze acteurs en actrices voor een hele gezellige avond! Gedurende een heerlijk diner speelt u tussen de gangen door de bekende muziekronde, de algemene kennisronde, de bomronde, de uitbeeldronde en nog veel meer gekke en hilarische spellen.

Wie van uw vrienden, collega’s of familieleden gaat er vanavond vandoor met de Hou van Holland prijs? Een spetterend en typisch Hollands avondprogramma, speciaal voor uw groep!

 Tijdsduur, minimale aantal personen & bekijk meer leuke uitjes in deze categorie(ën)
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje