Boek nu bij ons de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam voor onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!
Top

Vrijgezellenfeest Fotoshoot

€ 25

p.p. incl. BTW

Op zoek naar een originele fotoshoot voor een vrijgezellenfeest met vrouwen? Bekijk hier dan onze fotoshoot achter het rode raam in de Rosse Buurt! Lachen, gieren en brullen!

Vrijgezellenfeest fotoshoot Amsterdam
Al vanaf € 25,00 p.p. incl. BTW
Boek vanaf  8 personen
Inclusief: vrijgezellenfeest fotoshoot 1 uur, professionele fotograaf, foto’s digitaal aan u verzonden,  gebruik kleding & make-up, ook leuk als vriendinnen fotoshoot in Amsterdam
Maatwerk mogelijk, vraag naar grote groepen korting!
 Meer informatie over deze originele fotoshoot vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen in Amsterdam

Gezellig met je vriendinnen een heuse fotoshoot beleven in hartje Amsterdam? Bekijk dan onze vrijgezellenfeest fotoshoot, een super vrijgezellenfeest idee voor vrouwen en dames!

Tijdens deze professionele fotoshoot, speciaal voor een vrouwen vrijgezellendag, worden jullie in een studio nabij de Dam ontvangen. Uiteraard wordt iedereen op zijn gemak gesteld. Hoe willen jullie op de foto? Komisch? Spannend of ondeugend? Alles is vandaag mogelijk!

En voor de echte ondeugende – maar vooral komische – foto’s hebben wij bij onze studio ook de beschikking over een echt rood raam waar jullie als dame van lichte zeden gefotografeerd kunnen worden.

Kies uit de verschillende gekke pakjes, setjes en attributen en word professioneel op de foto gezet. Uiteraard kunnen jullie ook geheel onherkenbaar op de foto, want wij hebben ook pruiken e.d. voor jullie klaar liggen.

De foto’s krijgen jullie per mail toegezonden! Een origineel vrijgezellenfeest met altijd blije gezichten!

 Tijdsduur, minimale aantal personen & bekijk meer leuke uitjes in deze categorie(ën)
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje