Boek nu bij ons de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam voor onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!
Top

Crazy 88 Amsterdam

€ 21

p.p. incl. BTW

Speel de meest crazy opdrachten voor jullie vrijgezellenfeest, vriendenuitje, kantoor uitje, familie uitje of bedrijfsuitje in Amsterdam. Een teambuildingspel vol hilarische en crazy opdrachten.

P1010480
Al vanaf € 21,50 p.p. incl. BTW
Boek vanaf  8 personen
Inclusief: spelbegeleider, hilarische vrijgezellenfeest opdrachten, consumptie Hollandse Bar tijdens de prijsuitreiking, 2.5 uur durend spelprogramma
Maatwerk mogelijk, vraag naar grote groepen korting!
 Meer informatie over dit crazy 88 uitje in Amsterdam

Als u bij het plannen van een dynamisch groepsuitje niet direct aan Amsterdam denkt, denk er dan nog eens goed over na!

In de Amsterdamse binnenstad lijkt de tijd soms stil te hebben gestaan, het eeuwenoude centrum is sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd. Monumentale koopmanshuizen, idyllische steegjes en indrukwekkende gebouwen nodigen uit om de stad op eigenzinnige wijze te verkennen… Zoekt u een uitje waarvan uw gezelschap gegarandeerd totaal uit hun plaat gaat? Boek dan Crazy 88 Amsterdam!

Tijdens ons tikje brutale, knettergekke stadsspel Crazy 88 Amsterdam gaat u in teamverband het historische centrum van Amsterdam ‘onveilig maken’ met een aantal absurde, uitdagende, maar altijd hilarische opdrachten op zak. De regels zijn simpel: wees stoer, wees snel, voer de opdrachten zo creatief mogelijk uit en leg alles op (meegeleverde) camera vast. U krijgt van onze spelbegeleider steeds een nieuwe missie opgedragen. Bijkomend voordeel: de foto’s vormen een onuitwisbaar en uniek souvenir van een onvergetelijke belevenis. Uw gekte later ontkennen heeft geen zin… Foto’s liegen niet! Voor het winnende team is er, behalve eeuwig respect, een toepasselijke prijs gereserveerd. Wie durft?!

Dit op de BNN serie gebaseerde spel leent zich uitstekend voor een vrijgezellenfeest, maar is ook als ‘ijsbreker’ op een dagje uit met vrienden, familie en ander groepen warm aan te bevelen… Voor uw bedrijf tevens een teambuildings-uitje waar nog lang over gepraat gaat worden!

Crazy 88 Amsterdam: Past u uw stoute schoenen nog…?!

 Tijdsduur, minimale aantal personen & bekijk meer leuke uitjes in deze categorie(ën)
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje