Boek nu bij ons de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam voor onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!
Top

Crazy Warme Wallen Rally

€ 24.5

p.p. incl. BTW

Een spetterende puzzeltocht en speurtocht in de Rosse Buurt van Amsterdam. Welk team is er het snelst? Welk team wint er op de Amsterdamse walletjes en gaat er met de prijs vandoor?

wallen
Al vanaf € 24,50 p.p. incl. BTW
Boek vanaf  10 personen
Inclusief: spelbegeleiding, spelmaterialen, 3 uur durende speurtocht, prijs voor de winnaars en 1 consumptie naar keuze p.p. 
Maatwerk mogelijk, vraag naar grote groepen korting!
 Meer informatie over deze puzzeltocht in de rosse buurt van Amsterdam

Een spelprogramma in de roodste buurt van Amsterdam? Maak uw borst maar nat, want Boats & Events heet u hartelijk welkom in de warmste buurt van Amsterdam! Wij hebben voor u de leukste puzzeltocht voor het ultieme bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: de Warme Wallen Rally!

Dit is niet zomaar een speurtocht of puzzeltocht op de Wallen; dit is een echte opdrachtenrally in de Rosse Buurt van Amsterdam waar het zweet u van op het voorhoofd zal staan. Wij maken teams van uw gezelschap van ongeveer 5 tot 8 personen. Zij zullen tegen elkaar gaan strijden voor de eer en een toepasselijke prijs!

Plekken die onder andere zullen worden aangedaan zijn de Bananenbar, de bekende Oudezijds Achterburgwal, Casa Rosso, de Nieuwmarkt, café The Old Sailor, de Zeedijk, Chinatown, café ‘t Aepjen en nog veel meer bijzondere plekken in het oudste stukje van Amsterdam.

Elk team krijgt verschillende opdrachten van onze begeleider door die allemaal uitgevoerd moeten worden! Makkie? Dat dachten wij niet! Voor gek staan? Een beetje! Gelukkig wordt er tijdens onze Warme Wallen Rally veel gelachen en drinken wij aan het eind van de rit – tijden de officiële prijsuitreiking – een lekker biertje, wijntje of fris in een echt Amsterdams café!

 Tijdsduur, minimale aantal personen & bekijk meer leuke uitjes in deze categorie(ën)
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje